TREND ALERT: BORDUURSELS - EMBROIDERY

Borduursels, we kunnen er niet meer omheen! Ze worden net zo populair als de patches die we vorig seizoen overal zagen opduiken. De trend van geborduurde versieringen zagen we de voorbije maanden vooral op satijnen bomberjasjes. Meestal in de vorm van leuke bloemenpatroontjes, vogels, vlinders enz. Nu moet echt alles eraan geloven: jeans, blouses, rokken, leder, …. Zelfs schoenen worden rijkelijk versierd met borduurwerk. 

De tijd dat borduurwerk oubollig was, is helemaal voorbij. Borduursels zijn hip en fleuren het straatbeeld helemaal op. Wij zijn helemaal fan van deze nieuwe trend en hebben een aantal Gallerys-items voor jou verzameld. 

Niet alleen in het straatbeeld, maar ook op de rode loper en catwalk duikt deze trend weer vaker op. Grote modehuizen en designers maken voor couture graag gebruik van borduurwerk.

Celibrities zoals Rita Ora, Amanda Setfried, Jennifer Lawrence, Hillary Duff en Elle Fanning zijn helemaal mee met deze trend en werden reeds gespot in prachtige creaties van de beste ontwerpers.

 

 

Terug naar overzicht