FAQ

VRAGEN OVER BETALEN

 • Kan ik mijn bestelling annuleren?

  Ja, je kan je bestelling annuleren op voorwaarde dat ze nog niet verstuurd is. Heb je al betaald? Dan storten we je het volledige bedrag zo snel mogelijk terug. Contacteer zo snel mogelijk de klantendienst: webshop@gallerys.be om een annulatie te melden.

 • Hoe betaal ik mijn bestelling?

  Je kan online betalen via Creditcard (Visa en Matercard), Bancontact voor Belgische klanten en iDEAL voor Nederlandse klanten. We werken samen met Multisafepay. GALLERYS heeft geen toegang tot jouw vertrouwelijke betalingsgegevens. Ongeacht welke betaalmethode je kiest, we kunnen je bestelling pas verzenden als we je betaling ontvangen hebben. Een cadeaubon kan voorlopig niet gebruikt worden om te betalen op de webshop. Je kan cadeaubonnen wel gebruiken in de fysieke GALLERYS winkels in Lier of Antwerpen.

 • Is online betalen veilig bij GALLERYS?

  Jouw online veiligheid is prioritair voor GALLERYS. Voor het verwerken van je betaling werken we samen met Multisafepay. Dit beveiligde betaalsysteem maakt het mogelijk alle betalingen heel gebruiksvriendelijk te doen, met een optimale veiligheid en privacy. Dankzij Multisafepay ecommerce betaal je met het betaalmiddel van je keuze. Je financiële gegevens worden in alle veiligheid verwerkt. Het nummer van je kredietkaart wordt alleen doorgegeven aan de financiële instelling die de transactie uitvoert. De communicatie met de financiële instellingen gebeurt volgens de door deze instellingen opgelegde en gecertificeerde transmissie- en beveiligingsprotocollen.

 • Ik heb een cadeaubon gekregen, kan ik die op de webshop gebruiken?

  Je kan met een cadeaubon voorlopig niet betalen in de webshop, maar wel in onze fysieke winkels in Lier en Antwerpen. Onze verkoopsters helpen je graag met het samenstellen van een trendy outfit!
  GALLERYS, Antwerpsestraat 12 en 39, 2500 Lier
  Contact : 03 489 35 48
  GALLERYS, Huidevettersstraat 11, 2000 Antwerpen
  Contact : 03 231 93 89

Terug naar overzicht