FAQ

VRAGEN OVER RETOURNEREN

 • Kan ik mijn bestelling retourneren?

  Ja, je kan je bestelling terugzenden (niet afgeven in de fysieke winkels). Jammer dat je niet tevreden bent, maar geen probleem! Je kan je bestelling volledig of gedeeltelijk terugsturen volgens volgende instructies:

  Retourformulier: stuur het bijgeleverde retourformulier ingevuld terug.
  Retoursticker: gebruik onze bijgevoegde retoursticker
  Termijn: stuur het pakje binnen de 14 dagen na ontvangst terug naar het juiste retouradres.
  Producten: wij aanvaarden enkel artikelen in originele (ongebruikte en onbeschadigde) staat, met bijbehorende prijskaartjes en/of etiketten. Uiteraard is het passen van de kleding wel toegestaan.
  Verpakking: verpak de retour zorgvuldig om beschadiging tijdens het transport te vermijden. Hergebruik de GALLERYS verpakking, zo spaar je geld en milieu!
  Kosten: terugzenden kost €3,95 voor België en Nederland.

  Het is niet nodig om de bestelling aangetekend terug te sturen. Retouradres : GALLERYS WEBSHOP, HUIDEVETTERSSTRAAT 11, 2000 ANTWERPEN

 • Betaal ik retourkosten?

  Ja, de retourkosten zijn voor rekening van de klant.
  Voor België en Nederland: de retourkosten bedragen €3,95.

 • Wat moet ik doen als het artikel beschadigd is toegekomen?

  Vooraleer wij een bestelling verzenden doen wij een kwaliteitscontrole. Is er tijdens de verzending toch een beschadiging gebeurd of voldoet het artikel niet aan de kwaliteitsnormen, aarzel dan niet om onze klantendienst te contacteren: webshop@gallerys.be.

 • Kan ik ruilen?

  Producten die aangekocht zijn op de webshop kan je enkel ruilen voor een andere maat of kleur: zet dit dan duidelijk op het retourformulier. Is de gewenste maat/kleur beschikbaar dan zullen we deze gratis opsturen, is de maat/kleur niet meer beschikbaar dan gaan we terugbetalen. Producten die via de webshop zijn aangekocht kan je niet ruilen via de fysieke winkels. Als je producten in de fysieke winkels aankoopt, kan je deze wel ruilen in de winkel met het originele kassaticket binnen de 7 werkdagen.

 • Hoe en wanneer betaalt GALLERYS geretourneerde artikels terug?

  De terugbetaling is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. De terugstorting zal automatisch gebeuren via de betaalmethode die je hebt gekozen bij het bestellen van het pakje (MasterCard, Visa of Maestro, bancontact). We betalen een retour terug binnen de 14 werkdagen nadat we de retourzending ontvangen hebben op ons adres. Bij de terugbetaling wordt €3,95 retourkost afgehouden. Deze retourkost omvat de retourzending met onze retoursticker en de retouradministratie.

Terug naar overzicht