Levering

BETAAL IK VERZENDKOSTEN?
GRATIS levering in een GALLERYS winkel
Bestelling > €60: GRATIS levering in België en Nederland 
Bestelling < €60: €4,50 verzendkost naar adres in België en Nederland - €3,95 verzendkost naar afhaalpunt/pakjesautomaat

Wil je een pakket versturen naar een ander land: stuur dan een mail naar webshop@gallerys.be. Mail je wishlist door, dan kunnen we je laten weten hoeveel de verzending- en retourkosten bedragen (naargelang het land en het gewicht van je pakje).

HOE EN WAAR KAN IK MIJN BESTELLING LATEN LEVEREN?
Je kan je bestelling gratis laten leveren in een GALLERYS winkel of je kan het laten leveren door Bpost in België en Nederland, mits betaling van verzendkosten. Wil je een pakje versturen naar een andere land: stuur een mail naar webshop@gallerys.be.

GALLERYS WINKEL (GRATIS)
Zodra het pakje in de winkel naar keuze gearriveerd is, krijg je een e-mail en kan je het pakje ter plaatse ophalen :
GALLERYS, Antwerpsestraat 39, 2500 lier
GALLERYS, Huidevettersstraat 11, 2000 Antwerpen

BPOST (VERZENDKOSTEN)
3 mogelijkheden bij verzending via Bpost:
- Laat je pakje thuis, op het werk of bij familie leveren;
- Haal het af in het postkantoor;
- Laat het leveren in een Bpost afhaalpunt of Bpack 24/7 pakketautomaat.

Voor België : €4,50 thuislevering - €3,95 afhaalpunt/pakjesautomaat
Voor Nederland : €4,50 thuislevering - €3,95 afhaalpunt/pakjesautomaat

Indien er niemand thuis is bij de aflevering, dan zal de chauffeur een briefje in de brievenbus achterlaten. Je kunt je pakje dan afhalen in het postkantoor, een Bpost afhaalpunt of een Bpack 24/7 automaat.

VERZENDEN NAAR EEN ANDER LAND DAN BELGIË OF NEDERLAND?
Wil je een bestelling naar een ander land dan België of Nederland laten verzenden, maak dan een wishlist. Dit doe je door naar het gewenste product te gaan en op de knop “toevoegen aan wishlist” te klikken. Als je alle producten hebt toegevoegd kan je een overzicht terugvinden door op het hartje rechtsboven te klikken. Aan de hand van dat overzicht laten we je weten hoeveel de verzendings- en retourkosten zijn. Betalen kan via overschrijving. Van zodra het verschuldigde bedrag gestort is, sturen we de artikels op.

HOELANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN BESTELLING ONTVANG?
Ongeacht welke betaalmethode je kiest, we kunnen je bestelling pas verzenden als we je betaling ontvangen hebben. Normaal gezien duurt het 2 tot 6 werkdagen voor je bestelling geleverd wordt. Als je betaalt via overschrijving, kan het iets langer duren omdat we wachten tot het bedrag op onze rekening staat. Je ontvangt een mail wanneer je bestelling verstuurd wordt. Via Bpost krijg je ook altijd een mail met daarin een link om jouw pakje te kunnen volgen. Indien je niet thuis (of op het adres dat je opgegeven hebt) bent bij de aflevering, dan zal de chauffeur een briefje in de brievenbus achterlaten. Je kunt je pakje dan afhalen in het postkantoor, een Bpost afhaalpunt of een Bpack 24/7 automaat.